Godt at vide / Mere om mig
 
 
Charlotte
 
Det er hyggeligt at læse bog
sammen med Kim
privat-dagpleje-stenloese

Mere om mig

Jeg er uddannet pædagog, og har i 2014 taget en diplomuddannelse i vejledning og supervision.
 
Jeg har i hele min karriere arbejdet med børn i 0-3 års området. Jeg har bl.a. arbejdet i vuggestue, arbejdet med børn med særlige udfordringer (Downs syndrom, autisme) og været kommunal dagplejer, da mine børn var små.
 
Indtil december 2015 var jeg tilsynsførende pædagog i en kommunal dagpleje, hvor jeg arbejdede med at vejlede dagplejerne i forhold til den pædagogiske linie, der var lagt.
 
Da jeg savnede den direkte kontakt med børnene, startede jeg Charlottes børnehus 1.12.2015
 
0-3 års alderen facinerer mig. Det er det tidspunkt i menneskets liv, hvor udviklingen går aller hurtigst. Derfor er det også så vigtigt, at dét miljø, og den stimulering, barnet tilbydes specielt i den alder, er af høj kvalitet.
 
Privat er jeg gift med Kim. Vi har tilsammen 4 voksne børn, 3 svigerbørn og 4 børnebørn.
Fra 1.5.19 er Kim gået ned i tid for at kunne være "medarbejder" i Børnehuset hver fredag. Dét nyder vi virkelig godt af. Det giver nogle nye muligheder i forhold til aktiviteter, ture osv. at have "ekstra hænder".
Ellers er Kim hjemme om morgenen og nogle gange om eftermiddagen, ligesom han ind imellem tager sig en hjemmearbejdsdag. Børnene nyder også her at få ham lokket til at læse en bog eller lave andre hyggelige ting. 
 
Hjemme bor også Manda, som er vores bomuldshund. En bomuldshund er allergivenlig. Manda er om dagen i soveværelset og kan hilses på ved "lågen" til soveværelset. 
Legeværelset i Charlottes Børnehus.
Børnene må selvfølgelig lege over hele huset.